Universitetets Karateklubb – UKK.

Universitetets Karateklubb er en klubb for studenter og ansatte  tilknyttet Universitetet i Bergen, UIB, samt Høgskolen i Bergen.

Vi trener stilarten Chito-Ryu, og vårt treninglokale er det nye studentsenteret på høyden.

Ønsker du å trene karate men er usikker på hva karate er eller om det passer for deg? Eller har du kanskje allerede erfaringer fra kampsport? Uansett hvilke tidligere preferanser du har er du velkommen til å trene hos oss.

Har du noen spørsmål kan du ringe, sende mail, eller rett og slett møte opp på en trening.

UKK på Facebook:

Leder:
Asgeir Ytrehus, tlf 948 60 250, e-post asgeirytrehus@gmail.com

Styret kan kontaktes på adressen ukk-org@uib.no.

OBS: Karate ved Universitetet i Bergen

Instruktører

Den daglige treningen i UKK ledes av en gruppe svartbelter. Høyest gradert er Trond Erdal, 4. dan Shihan (ICKF). Til å hjelpe til i de daglige treningene er også Rune Jacobsen – 2. dan Junshidoin, Vidar Gjerde – 2. dan Junshidoin, Jennifer Gjerde – 2. dan, aktive som instruktører. Alle disse har en lang fartstid innen karate på høyt nivå.

For å vite mer om UKK’s treniger, kontakt gjerne:

Postadresse:

Universitetets karateklubb
Postboks 1187, Sentrum
5811 Bergen

Kontonummer:

1503.05.62221

UKK er medlem av:

Antidoping

Utøvere i UKK er underlagt NIF sitt dopinglovverk og kan testes nå som helst av Antidoping Norge. Mer informasjon her.