SOKE CUP 2017

image

SOKE CUP kan karakteriseres som VM for Chito-ryu karate og arrangeres hvert tredje eller hvert fjerde år.

I 2017 vil dette arrangeres i KUMAMOTO, JAPAN, hvor Chito-ryu har sitt internasjonale hovedsete, og medlemmer fra Universitetets Karateklubb vil i denne forbindelse reise for å delta.

Sist SOKE CUP ble arrangert, var i 2013. Det skjedde i Hong Kong. Her stilte UKK med 4 deltakere, og resultatet ble både gull og bronse til våre utøvere!

UKK har vært til stede med deltakere i samtlige Soke Cup siden 1995, og har har flere sterke plasseringer å vise til.

I SOKE CUP konkurreres det i kata (form) og kumite (kamp). Det spesielle med Chito-ryu og SOKE CUP, er at vi benytter bogu (beskyttelse) når en konkurrerer. Dette bidrar til at en får prøvd ut teknikkene uten å være særlig bekymret for skader som resultat av dette.

Soke Cup – møte med likesinnede.

SOKE CUP er mer enn et vanlig stevne. Det er og en sosial sammenkomst for alle som trener Chito-ryu rundt om i verden. Spekteret av deltakere er meget vidt. Her deltar topp internasjonale utøvere, og her er klasser for deltakere fra 8år  (Jr. F), til de opp til 60 (Master A). For kata er det ingen aldersgrense.

I tillegg til konkurranse er det åpent å få trent med de beste og absolutt høyest graderte Chito-ryu utøverne i verden. En møter likesinnede, en rekke personer som har det til felles at vi trener Chito-ryu karate, og trives med det!

Les mer om tidligere Soke Cup:

- Soke Cup 2013 – Hong Kong
- Soke Cup 2010 – Kumamoto, Japan
- Soke Cup 2007 – Bergen, Norge